Despre noi

Informatii Libris SRL, societate cu 25 ani de experienta in domeniul distributiei de carti.

---------
Cu o experienta de 24 de ani in domeniul distributiei de carte, societatea Libris SRL a pus in urma cu 7 ani bazele celui mai mare depozit de carte din Rominia: Libris.ro, cu sediul la Brasov.

In toti acesti ani de activitate online, libris.ro a onorat cu succes peste 1.300.000 de comenzi si a impachetat pentru clienti nu mai putin de 5 milioane de carti!

In prezent, Libris.ro este singurul magazin virtual din Rominia care ofera transport gratuit prin curier, la orice comanda de pe teritoriul tarii, indiferent de valoarea acesteia. La Libris, oferta de carte si muzica este mai mult decit generoasa: peste 100.000 de titluri in limba romina și in engleza, 700 de filme si mai mult de 2.000 de albume muzicale. Din anul 2011 libris.ro a devenit cel mai important furnizor de carte pentru emag.ro.

In ultimii ani, aceasta firma de distributie a dezvoltat o atitudine de solidaritate fata de campaniile umanitare, astfel incit, in ultimii doi ani, Libris.ro s-a alaturat proiectului \\\"Salvati Copiii\\\" de reducere a ratei mortalitatii infantile in Rominia. Practic, la fiecare comanda plasata pe Libris.ro, clientilor li s-a oferit opțiunea de a dona 1 leu, 3 sau 5 lei, 10 lei ori o alta suma. Astfel, in aproape patru luni de la lansarea programului pe Libris.ro, 22.000 de utilizatori au donat suma de 20.000 euro.

Libraria online Libris.ro este cel mai mare magazin online de carte din Romania, ce pune la dispozitia cititorilor o oferta de peste 100.000 de titluri din limbile romană limba engleza.

Din luna august a anului 2013 magazinul online Libris.ro asigura inclusiv transport gratuit prin curier, la orice comanda, indiferent de valoarea ei, devenind astfel singurul magazin online din Romania cu o astfel de oferta permanenta.

Libris.ro: pretuim cartea si oamenii care citesc !

   
 

Profil firma

Nume firma:

Cod fiscal:

Tip afacere:

Persoana de contact:

Adresa:

Telefon:

Website:

SC Libris SRL

1094992

Distribuitor

Laura Teposu

Str. Muresenilor Nr. 14, Brasov, jud. Brasov

0371781781

http://www.libris.ro